Pikalaina 18 vuotiaalle

Tarvitsetko lainaa 18 vuotiaalle? Monelle nuorelle saattaa tulla akuutti rahantarve, jolloin rahaa tarvitaan heti. Tälläisiä yllättäviä tilanteita voivat olla esimerkiksi laskut tai muut kulut. Pikalainat ovat paras ja nopein vaihtoehto näissä tapauksissa. 

Kuitenkin 18 vuotiaille on yhä vähenevissä määrin tarjolla lainatuotteita, mutta löysimme silti muutaman vaihtoehdon jotka ovat ehdoiltaan ja kustannuksiltaan parhaita 18v lainojen kategoriassa. Et tarvitse näitä lainoja hakeaksesi vakuuksia tai takaajia, tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Klikkaa “hae lainaa” nappia ja siirry täyttämään lyhyt lainahakemus. Laina maksetaan heti hakemuksen jälkeen tilille.

Kaikki pikavipit 18v

5/5

Lainasumma
1 – 2000 €

Korko
0 – 20%

laina-aika
3 – 54 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60 000 €

Korko
4,19 – 20%

laina-aika
12 – 180 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60 000 €

Korko
4,19 – 20 %

laina-aika
12 – 180 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
10 – 5000 €

Korko
0 – 20%

laina-aika
3 – 36 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 10 000 €

Korko
13,9 – 19,9 %

laina-aika
8 – 80 kk

Arvostelu
Lue lisää

Haluatko nähdä lisää lainapaikkoja? Katso sivustomme pikalainavertailu.

Mistä lainaa 18 vuotiaalle heti?

Saat lainaa heti tilillesi kaikista yläpuolella esitellyistä lainapaikoista. Tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen lainaa hakiessasi. Sinun ei tarvitse toimittaa liitteitä edellämainittuihin palveluihin, sillä tutustuimme niihin etukäteen ja jos hyväksyt Instantor palvelun käytön voidaan luottoarvio tehdä ilman ylimääräisiä liitteitä. Eli saat lainapäätöksen heti kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen, rahat siirretään tilillesi heti kun luottopäätös on positiivinen.

Nuorille suosittelemme ehdottomasti ensimmäisenä Blue Financen lainapalvelua, koska se on todettu toimivaksi ja edulliseksi nopean rahantarpeen paikkaajaksi. Lainaa on mahdollista saada noin 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen täyttämisestä. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että haet lainaa 7 – 23 välisenä aikana, koska Suomen laki kieltää lainojen ulosmaksun yö-aikaan.

Jos Blue Finance ei miellytä on toinen varteen otettava vaihtoehto Omalaina, joka toimittaa lainahakemuksesi eteenpäin kaikille niille yhteistyökumppaneille jotka omien ehtojensa mukaan myöntävät lainoja 18 vuotiaille nuorille lainanhakijoille.

Halvin pikalaina kilpailuttamalla

18 vuotias voi saada lainaa jopa ilman kustannuksia. Jos et ole vielä hakenut lainaa Blue Financelta valitse lainatuotteeksi pikavippi. Voit saada jopa 300 € kulutonta ja korotonta lainaa 14 vuorokauden ajan. Muista maksaa laina takaisin ennen eräpäivää, jotta vältyt kustannuksilta. 

Tämä kikka on toimiva ja hyvä käyttää jos rahaa tarvitaan oikeasti heti tärkeässä paikassa.

Jos et itse löydä verkosta niitä lainapalveluita jotka maksavat lainoja 18v hakijoille voi olla järkevää käyttää lainanvälittäjää, jonka kumppanivalikoimasta löytyy varmasti sopiva lainantarjoaja myös pienempiin rahantarpeisiin.

Kilpailuttamisen lisäksi voi aikaisemmat lainat olla järkevä järjestellä uudestaan. Aikaisempien lainojen järjestelemisen yhteydessä puhutaan lainojen yhdistämisestä, jolloin vertaillaan nykyisiä lainoja ja niiden kustannuksia uusiin edullisempiin lainatarjouksiin. Esimerkiksi yhdista-lainat.fi sivusto tarjoaa mahdollisuuden päivittää vanhat kalliit lainat uudeksi edullisemmaksi lainaksi.

Pikavippi 18v 2021

On tyypillisin haku jota nuoret käyttävät etsiessään pikalainaa netistä. Toivottavasti päädyit hakutuloksella sivustollemme, sillä me poimimme parhaista parhaat pikalainat ja lainat jotka sopivat nuorelle. Kriteereinämme on nopeus, helppokäyttöisyys ja ennenkaikkea kustannukset. 

Nuorille on tärkeää muistuttaa, että älä ota suurempaa lainaa hetken mielijohteesta vaan varmista, että saat maksettua lainan takaisin sovitussa aikataulussa. Oman talouden hallinta on tärkeää ja tästä syystä pikalainoja kannataa pitää vaihtoehtona vasta jos mistään muualta ei saa rahaa.

Jos kaipaat joustavaa maksuaikaa lainallesi kannattaa valita pikalainan sijaan joustoluotto, kuten esimerkiksi Limiitti.fi. Limiitin palvelu toimii luottokortin tavoin, mutta verkossa siten että voit nostaa rahaa käyttöösi aina haluamasi määrän.

Joustoluotoissa kuitenkin lainakustannukset voivat nopeasti päästä yllättämään jos nostoja tehdää useita samassa kuussa. Tarkista myös mahdolliset tilinhoitopalkkiot jotta kulut eivät nouse turhaa.

Pikalainat ovat nopein tapa saada rahaa heti käyttöön joten valitse fiksusti!