Pikalaina yritykselle

Kuten yksityiset kuluttajatkin myös yritykset tarvitsevat nopeaa rahoitusta, jolloin perinteiset rahoitustavat eivät tule kuulonkaan. Me tutustuimme eri yrityslainapalveluihin jotka lupaavat tarjota asiakkailleen nopeita yrityslainoja.

Kun yrityslaina haetaan ennen kello 14:00 voidaan laina maksaa parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Jos lainaa tarvitaan nopeasti on lainahakemus lähetettävä palveluun viimeistään ennen kello 16:00.

Pikalainaa haettaessa kannattaa pistää merkille yrityslainan todellinen vuosikorko, koska laina-ajat saattavat vaihdella 1 kuukauden – 3 vuoden välillä. Jotkin lainapalvelut tarjoavat yrityslainaa kiinteää palkkiota vastaan jolloin lainakustannusten hahmottaminen voi olla vaikeaa, siksi me tutustuimme etukäteen tunnetuimpiin lainapalveluihin ja selvitimme keskimääräiset palvelusta saatavat korot sekä laina-ajat.

5/5

Lainasumma
1000 – 100 000 €

Korko
0%

laina-aika
1 – 18 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
2000 – 250 000 €

Korko
0 – 10 %

laina-aika
1 – 36 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
3000 – 100 000 €

Korko
0%

laina-aika
1 – 12 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
1000 – 100 000 €

Korko
0 %

laina-aika
1 – 18 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60 000 €

Korko
4,19 – 20%

laina-aika
12 – 180 kk

Arvostelu
Lue lisää

Tarvitsetko sittenkin henkilökohtaista pikalainaa? Katso pikalainavertailu.

Miten nopea yrityslaina eroaa tavallisesta?

Tavalliset yrityslainat ovat hyvin monimutkaisten lainanhakuprosessien takana. Perinteiset pankeilta haetut yrityslainat ovat piukassa, sillä pankit eivät mielellään myönnä yrityksille lainaa.

Aiheesta on tehty useita tutkimuksia joissa päädyttiin seuraavanlaiseen yhteenvetoon: perinteiset pankit eivät pärjää yksityisille yritysrahoittajille nopeuden eikä korkojen perusteella. Yhdessä tutkimuksessa kävi jopa ilmi, että täysin maksukykyinen yritys / yrittäjä ei saanut lainaa pankista kun taas yksityiset luotonantajat olisivat mielellään olleet valmiita tekemään lainatarjouksen.

Vakuudellinen vs vakuudeton yrityslaina

Harva yksityinen rahoitusyhtiö myöntää vakuudellisia yrityslainoja, koska ne eivät ole järin suosittuja ellei kyse ole miljoona luokan investoinneista. Tavallisella yrittäjällä saattaa olla rahat tiukilla, eikä toimintaa voi riskeerata asettamalla reaalivakuuksia.

Vakuudeton yrityslaina saattaa nimeltään kuitenkin hämätä, sillä lainanhakijat ovat usein siinä uskossa ettei lainalta vaadita mitään vastineeksi. Vakuudeton yrityslaina ei vaadi reaalivakuuksia vaan henkilökohtaisen takauksen, joka tarkoittaa että yrityksen prokuristin tai prokuristien on asetettava lainalle oma henkilökohtainen takaus myöskään Finnvera ei tee poikkeusta tässä asiassa.

Mistä yrittäjä saa lainaa nopeasti?

Kuluttajille on tarjoilla runsas valikoima erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, mutta kun on kyse yrittäjistä on markkinoilla enää vain kymmenkunta rahoitusyhtiötä jotka voivat tarjota nopeita lainoja.

Me tiedämme, että yrittäjän tie on pitkä ja aikaa ei ole hukattavaksi. siksi Pikalainanetistä.fi tarjoaa maksuttoman yrityslainavertailun kaikille niille yrittäjille jotka ovat lainan tarpeessa. Yrityksen muodolla ei ole väliä, lainaa voi hakea osakeyhtiö, yhdistys, toiminimi tai muu elinkeinoharjoittaja riittää, että hänellä on nimenkäyttö oikeus eli prokura.

Jotkin yrityslainat edellyttävät, että yritys on ollut toiminnassa useamman vuoden ja kassavirtaa on kerynyt, mutta harvemmin tälläiset yritykset rahoitusta tarvitsevat. Siksi me valitsimme sellaiset lainapalvelut vertailuun jossa uudetkin yrittäjät voivat saada ideoilleen rahoitusta.

Pieni yrityslaina esimerkki

Yrityslainoista ei tarvitse tehdä liian monimutkaisia. Esimerkiksi Qred niminen rahoitusyhtiö tarjoaa kaikille yrityksille nopeaa yrityslainaa aina 100 000 euroon asti jopa 18 kuukauden takaisinmaksuajalla. Korko määräytyy aina yrityskohtaisesti ja siihen vaikuttaa yrityksen liikevaihto, taustat, ikä ja toimiala.

Korko voi yrityslainoissa olla mitä tahansa 0 – 10 prosentin väliltä, joissakin tapauksissa lainakustannukset voivat muodostua myös muista palkkioista jonka takia me painotamme aina tarkastelemaan lainaehdoissa ilmoitettua todellista vuosikorkoa.

Lainaa Y-tunnuksella

Netistä haettavat yrityslainat eivät ole kovin muodollisia. Monissa palveluissa riittää, että annat perustiedot itsestäsi, yrityksestäsi ja tietysti lainatarpeesta.

Tässä kohtaa on hyvä mainita, että monet yrittäjät ovat hakeneet lainaa kuluttajaluottojen puolelta, koska lainoihin joutuu kuitenkin antamaan henkilötakauksen. Useissa tapauksissa kilpailutettu kulutusluotto on ollut halvempi kuin tarjottu yrityslaina.

Halvimman lainan kilpailutukseen sopii parhaiten lainanvälittäjä jolla on Suomen suurin määrä rahoituskumppaneita. Me olemme suositelleet Omalainaa niille, jotka eivät ole varmoja mistä lainatarjoukset kannattaa pyytää.

Jos edellämainittu laina-yhtiökään ei miellytä hae yrityslainaa yrityslainanetistä -palvelusta. Sieltä sinun on mahdollista saada tarjoukset ainakin Qred, Ferratum business ja Yritysluotto -palvelusta.

Voiko yrityslainaa saada heti tilille

Heti alussa ilmoitimme aikamääreitä, mikäli haluat saada yrityslainasi mahdollisimman nopeasti käyttöösi. Perinteisillä pankeilla edellyttäen, että hakemus meni läpi, kestää jopa useita vuorokausia ennen kuin lainarahat siirtyvät yrityksesi tilille.

Kun haet lainaa netistä oikeaan aikaan, voit saada rahat tilillesi parhaimmillaan heti. Eli kun yrityksesi tarvitsee rahaa heti sinun tarvitsee täyttää ja lähettää lainahakemus palvelun aukioloaikoina, mielellään ennen kello 12:00 jotta hakemukset ehditään rauhassa käsitellä.

Kun hakemus on käsitelty ja lainapäätös on myöntävä siirretään laina maksuun heti. Lainat siirtyvät kaikissa lainapalveluissa heti yrityksen tilille mikäli käytössä on jokin seuraavista pankeista: OP, Nordea, Danske Bank, POP-pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken. Mikäli käytössä on jokin muu pankki, siirtyvät rahat viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.

Nopeuttaaksesi lainan hakemista sinun on hyvä kaivaa valmiiksi kaikki lainahakemukesssa tarvittavat tiedot ja dokumentit joita ovat:

  • Lainatiedot
  • Yrityksen perustiedot (y-tunnus)
  • Yhteystiedot
  • Tiedot yrityksen päätösvallasta

Nämä kaikki edellämainitut tiedot on nopeasti ilmoitettavissa, jonka takia lainahakemuksen täyttäminen ei vie hirveästi ylimääräistä aikaa.

Esittelemämme yritykset eivät edellytä tilinpäätöstä, kassavirtalaskelmaa tai liiketoimintasuunnitelmaa kuten perinteiset pankit. Kuitenkin jos haluat varmistaa puoltavan lainapäätöksen voi ne vapaaehtoisesti toimittaa.