Koroton pikalaina

Etsitkö korottomia pikalainoja? Tervetuloa sivustolle, johon olemme koonneet kaikki parhaat korottomat ja kuluttomat lainat jotka voit lunastaa. Kaikkien näiden tarjouksien ehtona on, että et ole aikaisemmin asioinut kyseisessä lainapalvelussa. Parhain kuluton ja koroton laina tarjous löytyy Suomilimiitiltä josta voit saada kulutonta maksuaikaa jopa 60 vuorokautta, Risicumilta 45 vuorokautta ja Ferratumilta, Ekstraluotolta ja Credit24 30 vuorokautta. Voit käyttää näistä jokaisen tarjouksen ennen kuin joudut maksamaan lainastasi senttiäkään. Eli yhteensä sinulla voi olla jopa 200 vuorokautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa lainassa.

Pääset lunastamaan tarjouksen klikkaamalla “hae lainaa” painiketta. Sinut ohjataan täyttämään lainahakemus tarjous mukanasi. Lainahakemuksen täyttää muutamassa minuutissa ja kaikista esitellyistä lainapalveluista saat päätöksen heti.

Korottomat pikalainat

5/5

Lainasumma
50 – 4000 €

Korko
0 – 20%

laina-aika
3 – 36 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
1 – 2000 €

Korko
0 – 20%

laina-aika
3 – 54 kk

Arvostelu
Lue lisää

Haluatko nähdä lisää lainapaikkoja? Katso sivustomme pikalainavertailu.

Ilmainen laina huijaus?

Moni epäilee, että ilmainen ensilaina tarjous on huijausta. Näin asia ei suinkaan ole vaan tarjous on laadittu houkuttelemaan uusia asiakkaita tutustumaan palveluun. Luotonantajat tekevät tappiota näissä tarjouksissa ellei asiakas sitoudu pidemään asiakassuhteeseen. Runsaasti koventunt kilpailu on pakottanut luotonantajat tarjoamaan joustavampia ehtoja ja parempia tarjouksia kuluttajille. Jos et maksa lainaa takaisin sovittuun aikatauluun mennessä lainakustannukset muuttuvat takaisin voimassa olevan hinnaston mukaisiksi.

Paras kuluton ja koroton ensilaina

Paras ensilaina tarjous löytyy Suomilimiitiltä. Voit saada jopa 2000 euroa lainaa 60 vuorokauden maksuajalla täysin ilman kuluja. Toiseksi paras tarjous on Risicumin joustavassa lainassa, jossa voit saada 2000 euroa 45 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Kenelle ensilaina voidaan myöntää?

Ilmainen ensilaina voidaan myöntää henkilölle, joka ei ole aikaisemmin ollut kyseisen palvelun asiakas. Tarjoukset eivät koske vanhoja asiakkaita, mutta jos olet käyttänyt esimerkiksi Ferratumin tarjouksen, voit siirtyä seuraavaan luottopalveluun ja nostaa uuden ensilainan heidän palvelussaan. Nämä tarjoukset kannattaa aina käyttää ennen kuin hakee lainaa suoraan ilman tarjouksia.

Suomilimiitti logo

Kuluton ja koroton pikalaina 10 – 2000 € 60 vrk

Ⓒ Pikalainanetistä.fi 2019 – Hae pikalainaa netistä Käyttöehdot