Koroton pikalaina

Etsitkö korottomia pikalainoja? Tervetuloa sivustolle, johon olemme koonneet kaikki parhaat korottomat ja kuluttomat lainat jotka voit lunastaa. Kaikkien näiden tarjouksien ehtona on, että et ole aikaisemmin asioinut kyseisessä lainapalvelussa. 

Voit käyttää näistä jokaisen tarjouksen ennen kuin joudut maksamaan lainastasi senttiäkään. Eli yhteensä sinulla voi olla jopa 200 vuorokautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa lainassa.

Pääset lunastamaan tarjouksen klikkaamalla “hae lainaa” painiketta. Sinut ohjataan täyttämään lainahakemus tarjous mukanasi. Lainahakemuksen täyttää muutamassa minuutissa ja kaikista esitellyistä lainapalveluista saat päätöksen heti.

Korottomat pikalainat

5/5

Lainasumma
1 – 2000 €

Korko
0 – 20%

laina-aika
3 – 54 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60 000 €

Korko
4,19 – 20%

laina-aika
12 – 180 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60 000 €

Korko
4,19 – 20 %

laina-aika
12 – 180 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
10 – 5000 €

Korko
0 – 20%

laina-aika
3 – 36 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 10 000 €

Korko
13,9 – 19,9 %

laina-aika
8 – 80 kk

Arvostelu
Lue lisää

Haluatko nähdä lisää lainapaikkoja? Katso sivustomme pikalainavertailu.

Onko ilmainen laina huijausta?

Moni epäilee, että ilmainen ensilaina tarjous on huijausta. Näin asia ei suinkaan ole vaan tarjous on laadittu houkuttelemaan uusia asiakkaita tutustumaan palveluun. Luotonantajat tekevät tappiota näissä tarjouksissa ellei asiakas sitoudu pidemään asiakassuhteeseen. 

Runsaasti kasvanut kilpailu on pakottanut luotonantajat tarjoamaan joustavampia ehtoja ja parempia tarjouksia kuluttajille. 

Jos et maksa lainaa takaisin sovittuun aikatauluun mennessä lainakustannukset muuttuvat takaisin voimassa olevan hinnaston mukaisiksi.

Ilmainen laina kuulostaa hullulta, mutta kyse on vain yksinkertaisesti laskennallisesta asiakashankinta kulusta. Osa hankkii asiakkaita perinteisten mainosten kautta, osa mediasta ja osa erilaisilla tarjouksilla. Kaikki on vain yhtä suurta markkinointia jonka tarkoituksena on saada asiakas palvelun asiakkaaksi.

Paras kuluton ja koroton ensilaina

Vuonna 2020 jäljellä on enää 2 palvelua jotka tarjoavat varsinaista korotonta ja kulutonta pikalainaa. Nämä yhtiöt ovat Ferratum ja Blue Finance, joista Ferratum tarjoaa jopa 2000 euron lainaa 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla ja vastaavasti Blue Finance jopa 300 euroa lainaa 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Jos parhaimmat tarjoukset lunastettu jo kauan aikaa sitten on järkevintä siirtyä käyttämään lainan kilpailutusta tekeviin palveluihin. Kampanjatarjousten jälkeen halvimman lainan löytää vain jos pistää pankit ja rahoituslaitokset kilpailemaan lainasta ja lainanvälittäjien käyttäminen on ainoa tapa tehdä se  järkevästi ja aikaa säästäen.

Vielä vuonna 2018 markkinoilla oli Suomilimiitin tarjoama 2000 euron kuluton ja koroton laina jossa oli 60 vuorokautta maksuaikaa. Kuitenkin lainsäädännön muutoksista johtuen palvelu toimintaa jouduttiin radikaalisti muuttamaan.

Kenelle ensilaina voidaan myöntää?

Ilmainen ensilaina voidaan myöntää henkilölle, joka ei ole aikaisemmin ollut kyseisen palvelun asiakas. Tarjoukset eivät koske vanhoja asiakkaita, mutta jos olet käyttänyt esimerkiksi Ferratumin tarjouksen, voit siirtyä seuraavaan luottopalveluun ja nostaa uuden ensilainan heidän palvelussaan. Nämä tarjoukset kannattaa aina käyttää ennen kuin hakee lainaa suoraan ilman tarjouksia.

Niille henkilöille jotka hakevat aidosti ensimmäistä lainaansa netistä suosittelemme hakemaan pientä lainasummaa kerralla ja varautumaan maksamaan se takaisin lyhyellä aikavälillä. Vasta kun lainaamisen toimintamekaniikka on selvillä voi harkita suurempaa lainaa.

Mistä tälläisiä tarjouksia löytää?

Vaikka kuluttomien lainojen kaltaiset tarjoukset ovat jo häviämässä pyrimme lisäämään ne heti pikaluotto netistä palveluun, kun on vain mahdollista.

Monet uudet pikalainat tai vastaavat palvelut tuovat tullessaan erilaisia omia lisämausteita lainakulttuuriin ja usein jopa erilaisia kampanjatarjouksia kuten korottomia ja kuluttomia lainoja.

Yksi hyvä esimerkki tämänkaltaisesta toiminnasta on Sortter, joka maksaa ensimmäisen kuukauden korot asiakkaan puolesta mikäli halvempi laina löytyy muualta.

Myös luottokorteissa on vastaavanlaisia etuja, sillä ainakin esimerkiksi Bank Norwegianin ja Komplett Bankin luottokorteissa on noin 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Eli mikäli asiakas maksaa nostetun lainan takaisin 45 vuorokauden sisällä ei lainaan lisätä lainkaan korkoja tai muita kuluja.

Kannattaa kuitenkin ensin tarkistaa lainaehdoista peritäänkö nostojen yhteydessä esimerkiksi nostopalkkio tai avoimesta lainasaldosta tilinhoitopalkkio.