OmaLaina

Omalaina logo
Kokemuksia:
5/5

Avoinna Nyt

  • Hae lainaa jopa 60 000 €
  • Lainan takaisinmaksuaika jopa 15 vuotta, minimissään 12 kuukautta.
  • Lainan todellinen vuosikorko voi olla alimmillaan 4,19%.
  • Palvelun käytön vähimmäisikäraja on 18 vuotta.

Yhteystiedot:
LVS Brokers Oy
Kalevankatu 20, 00100 Helsinki

Asiakaspalvelu avoinna:
Ma – Pe: 9:00 – 18:00
La – Su: ei palvelua
Puhelin: 09-42550540
Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Omalaina kokemuksia

OmaLaina on yksi Suomen tunnetuimmista verkossa toimivista palveluista hakea lainaa. OmaLaina tekee yhteistyötä yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joka tarkoittaa, että lainahakemuksesi toimitetaan näille kaikille yhdellä kertaa.

Lainan hakeminen etenee siten, että saat alustavia tarjouksia heti lainahakemuksen lähetettyäsi. Sen jälkeen saat viimeisimmät lainatarjoukset 24 tunnin kuluessa OmaLainan Oma-Tili -palveluun ja sähköpostiin, joissa voit tarkastella niitä.

Sinulla on 30 vuorokautta aikaa tutustua lainatarjouksiin, jonka jälkeen lainatarjous erääntyy arvottomana. Eli 30 vuorokauden aikana sinun on tehtävä päätös otatko lainaa vai hylkäätkö tarjoukset.

Suomen halvin korko lainalle

Jokaisen lainanhakijan tärkein tehtävä on yrittää löytää itselleen sopiva laina. Usein määritelminä ovat juurikin lainan suurus, laina-ajan pituus sekä lainan yleinen korkotaso eli kustannukset. Varmistat parhaiten, että nämä kriteerit kohtaavat kun käytät OmaLainan lainanvälityspalvelua lainan hakemisen tukena.

Varmistat, että saat lainaa halvimmalla korolla siitä syystä, että Omalainalla on mukana useita perinteisiä pankkeja ja näiden lisäksi yksityisiä rahoituslaitoksia.

OmaLaina brändi vahvasti läsnä joka päivä

OmaLaina tekee aktiivista työtä tunnettuuden parantamiseksi siten, että yhä useammat lainanhakijat löytäsivät palveluun ennen lainan hakemista. Lainan kilpailutus on oikeasti ainoa tapa selvittää mikä on paras lainapalvelu juuri sinulle ja tässä OmaLaina onnistuu mielestämme erinomaisesti.

Voit törmätä OmaLainan mainoksiin ja artikkelihin jokapäiväisissä medioissa, kuten Iltasanomissa, Iltalehdessä ja perinteisessä televisio- ja radiomainonnassa.

OmaLaina tukee seuraavia lainoja:

  • Autolaina
  • Kulutusluotto
  • Joustoluotto
  • Pikavippi
  • Matkalaina
  • Remonttilaina

Onko OmaLaina täyttä huijausta?

OmaLaina ei todellakaan ole huijausta, vaan yksi Suomen parhaimmista lainapalveluista josta löydät varmasti useita sinulle sopivia lainatarjouksia. Lisäksi käyttämällä OmaLainan palvelua tuet suomalaista yrittämistä, koska palvelu on 100%:sesti suomalainen.

Ⓒ Pikalainanetistä.fi 2021 – Hae pikalainaa netistä Käyttöehdot