Zmarta

Zmarta logo
Kokemuksia:
5/5

Avoinna Nyt

  • Voit hakea lainaa jopa 60 000 € asti.
  • Lainalle on mahdollista saada maksuaikaa jopa 15 vuotta.
  • Alhaisimmat korot, jotka palvelusta on saatu ovat 4,5%.
  • Palvelun käytön vähimmäisikäraja on 20 vuotta.
  • Palvelussa on mukana 33 rahoituslaitosta ja pankkia.

Yhteystiedot:
Zmarta Suomi
Kaivokatu 8, 00100 Helsinki

Asiakaspalvelu avoinna:
Ma – Pe: 9:00 – 15:00
La – Su: ei asiakaspalvelua
Puhelin: 09 4241 4444
Sähköposti: asiakaspalvelu@zmarta.fi

Zmarta - mistä on kyse?

Zmarta on lainojen vertailemiseen erikoistunut palvelu, joka auttaa sinua nykyään vertailemaan myös sähkösopimuksia täysin maksutta. Zmarta päätavoitteena on halu auttaa hoitamaan raha-asiat yhdessä fiksusti ja jopa omalta kotisohvalta.

Lainavertailua on helppo käyttää. Sinun tarvitsee vain lähettää lyhyt lainahakemus palveluun, jonka jälkeen luotonantajat lähettävät sinulle lainapäätöksiä suoraan Zmartan OmaTili -palvelussa.

Samassa palvelussa tapahtuu myös lainasopimuksen lopullinen allekirjoittaminen, joka tarkoittaa että voit suorittaa koko lainanhakuprosessin yhdellä sivulla, saaden rahat tilillesi nopeasti.

Zmarta ei itse myönnä lainaa

Koska Zmarta ei ole pankki tai rahoituslaitos vaan on erikoistunut kilpailuttamaan näitä palveluita, ei Zmarta myöskään myönnä itse lainoja. Toisinsanoen, Zmarta toimii välikätenä sinun ja pankkien välillä, jotta juuri sinä voit saada parhaat lainatarjoukset eteesi.

Miten Zmarta voi olla maksuton?

Zmarta noudattaa perinteistä ja tunnettua digitaalista mallia, jossa luotonantaja maksaa palkkion tehdyistä lainasopimuksista. Eli Zmarta tarjoaa maksuttoman vertailualustan ja mikäli asiakas solmii sopimuksen jonkin palvelussa olevan luotonantajan kanssa, voi Zmarta saada pienen palkkion.

Miksi käyttää Zmartaa muiden sijaan?

Zmarta on saavuttanut merkittävää kasvua Suomen lainamarkkinoilla suuren yhteistyökumppanimääränsä vuoksi. Ennen lainat piti hakea yksitellen jokaiselta luotonantajalta.

Nykyään riittää, että lähetät yhden ainoan lainahakemuksen suoraan Zmartalle, joka toimittaa sen eteenpäin yhteistyökumppaneilleen. Kun yhteistyökumppanit näkevät pyyntösi, he antavat oman lainatarjouksensa eteesi nähtäväksi.

Nämä saadut lainatarjoukset on hyväksyttävä 30 vuorokauden kuluessa, muutoin lainatarjous ei ole enää voimassa eikä kyseistä lainaa voi enää saada.

Kokeile myös lainojen yhdistämistä

Zmarta haluaa olla tukemassa fiksua rahankäyttöä ja heidän monttonsa onkin “hoida raha asiat fiksummin”. He tarjoavat velkaantuneille tai velkaantumisen vaarassa oleville tai miksei muillekkin kuluttajille mahdollisuuden kilpailuttaa nykyiset lainat uudestaan siten, että aikaisemmat lainat voi maksaa pois, jos uusi edullisempi laina löytyy.

Jo sadat tuhannet suomalaiset ovat löytäneet lohtua yhdistelylainoista, kun talous on ottanut hallitsemattomia käänteitä.

Ⓒ Pikalainanetistä.fi 2021 – Hae pikalainaa netistä Käyttöehdot