Pikalainavertailu

Tervetuloa pikalainavertailuumme. Listasimme alapuolella olevaan listaan kaikki Suomen parhaimmat pikalainat korkoineen, laina-aikoineen ja lainasummineen. Pystyt helposti tutustumaan markkinoiden lainatarjontaa yhdellä sivustolla millä tahansa laitteella niin mobiilissa kuin perinteisellä tietokoneella. 

Löysimme useita uuden asiakkaan tarjouksia joissa korot ja kulut ovat 0 euroa jopa 60 vuorokauden ajan. Jos löydät itsellesi sopivan lainan pääset helposti hakemaan sitä klikkaamalla “hae lainaa” – painiketta. Otimme aikaa kuinka kauan kestää saada laina tilille sivuillemme päätymisestä. vastaus on laina on tililläsi noin 10 minuutissa, jos löydät itsellesi sopivan lainan heti.

Lainojen vertaileminen on tärkeää jos halutaan säästää kustannuksissa. Keskimääräinen säästöprosentti on noin 13, kun haetaan tarpeeseen sopiva laina.

Lainavertailu - pikalainat 2020

5/5

Lainasumma
1 – 2000 €

Korko
0 – 20%

laina-aika
3 – 54 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60 000 €

Korko
4,19 – 20%

laina-aika
12 – 180 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60 000 €

Korko
4,19 – 20 %

laina-aika
12 – 180 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
10 – 5000 €

Korko
0 – 20%

laina-aika
3 – 36 kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 10 000 €

Korko
13,9 – 19,9 %

laina-aika
8 – 80 kk

Arvostelu
Lue lisää

Mikä laina kannattaa valita?

Sinun kannataa valita se laina, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Jos et ole aikaisemmin hakenut lainaa jostakin palvelusta jolla on tarjous voimassa, lunasta se ensin. Vasta tämän jälkeen perinteinen lainojen vertaileminen tuo tulosta. 

Vertailun perusteena ei aina ole pelkästään kustannukset vaan myös joustavuus, joku lainanhakija voi haluta pienempää lainaa pitkällä maksuajalla ja näissä tapauksissa sopivaa tulosta ei löydy ellei käytä vertailusivustoa apunaan. Pikalainanetistä.fi sivuston tarkoituksena on auttaa juuri sinua löytämään paras laina mahdollisimman nopeasti.

Paras lainavertailu

Toivomme, että pystymme pikalaina netistä.fi:ssä tarjoamaan sinulle parhaan lainavertailun, joka auttaa sinua selvästi rakentamaan päätöksesi oikean lainan suhteen. Muistutuksena vielä jos etsit pientä lainaa pitkällä maksuajalla – korot ja kulut voivat yllättää riippuen valitsemastasi lainatuotteesta. 

Tarkista vielä ennen lainatarjouksen hyväksymistä ehdot jotta tiedät tasan tarkkaan mitä laina tulee maksamaan. Pikalainoissa kuitenkin on laissa määritelty korkokatto. Edellä mainituista palveluista voit hakea lainaa myös viikonloppuisin, hakemus on lähetettävä 07:00 – 23:00 välisenä aikana, jotta rahat ehtivät tilillesi heti.

Lainalaskuri on hyvä työkalu pikalainavertailussa

Monista lainapalveluista löytyy vielä suuntaa antava lainalaskuri kun siirryt painikkeesta sivustolle, näin saat hyvin suunniteltua mitä laina tulee mahdollisesti maksamaan. 

Muistutuksena vielä, että listassa on useita lainapalveluita jotka tarjoavat ilmaista lainaa aina 14 vuorokaudesta jopa 2 kuukauteen asti. Näitä ei kannata sivuuttaa. Vasta tämän jälkeen lainavertailusta on oikeasti hyötyä.