Suomilimiitti

Suomilimiitti logo
Kokemuksia:
5/5

Lainaa 10 – 2000 €

Suomilimiitti perustiedot

Palvelusta voit hakea lainaa joustavin ehdoin. Suomilimiitti on tililuotto, eli avaat 2000 euron luottotilin jonka puitteissa voit nostaa haluamasi määrän lainaa tilillesi. Uudet asiakkaat saavat kulutonta ja korotonta maksuaikaa jopa 60 vuorokautta. Lainan hakemiseen et tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia. Palvelun takana on J.W.-Yhtiöt, jolla on muitakin tunnettuja lainabrändejä Suomen kuluttajaluottomarkkinoilla. Alalla yhtiö on ollut jo melkein 14 vuotta, joten asiakaskuntaa on kertynyt satoja tuhansia.

Suomilimiitti palvelu ei ole enää toiminnassa 1.9.2019 lähtien. Kokeile muita vaihtoehtoja.

Palvelun tiedot

  • Lainat: 100 – 2000 euroa
  • Laina-aika: 1 – 49 kuukautta
  • Maksetaan: välittömästi
  • Ikäraja: 21 vuotta

Kokemuksia

Suomilimiitti on saanut hurjasti positiivista palautetta varsinkin heidän kuluttomasta ja korottomasta lainasta, joka on markkinoiden ylivoimaisesti paras. Kukaan muu yhtiö ei pysty tarjoamaan 60 vuorokautta ilmaista maksuaikaa asiakkailleen. Palvelu on nopeaa ja laina maksetaan heti tilille.

Yleiskokemus:
5/5

Kenelle laina myönnetään?

Laina voidaan myöntää 21 vuotiaille Suomen kansalaisille. Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on täysin maksutonta. Voit kokeilla palvelua maksutta ja sitoumuksetta jopa kahden kuukauden ajan!

Miksi Suomilimiitti

Suomilimiitti on tunnettu Suomalainen lainapalvelu, jonka taustalla on vakavarainen kuluttajaluottoihin erikoistunut yhtiö. Suomilimiitin ehdoton vahvuus on nopeus ja joustavat ehdot. Palvelu tunnettiin erityisen hyvin edesmenneen nykäsen mainoksissa esiintymisestä.

Miten laina maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin kerralla tai erissä. Maksu-aikaa lainalla on 1 – 49 kuukautta, lisäksi voit tarvittaessa pitää maksuvapaita kuukausia jopa 4 kertaa vuodessa. Ensimmäinen laina on maksettava takaisin sovittuun eräpäivään mennessä, jos lainan halua pitää kuluttomana. Muuten voimaan astuu palvelun mukainen hinnasto.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Yritys:
J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B,15110 Lahti

Asiakaspalvelu avoinna:
Ma – Pe: 8:00 – 20:00
La – Su: 10:00 – 18:00
Puhelin: 03 3399 3600
Sähköposti: asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi

Suomilimiitti logo

Nappaa ilmainen ensilaina 60 vuorokauden ajan!

Ⓒ Pikalainanetistä.fi 2019 – Hae pikalainaa netistä Käyttöehdot