Credit24

Limiitti logo
Kokemuksia:
5/5

Lainaa 500 – 2000 €

Limiitti perustiedot

Saldolimiitti on yksi parhaimmista vaihtoehdoita jos haluat joustavuutta rahoitukseen, saat itse päättä lainasi määrän ja takaisinmaksuaikataulun. Kun lähetät lainahakemuksen saat luottopäätöksen heti. Rahat maksetaan tilille välittömästi. Limiitti on jatkuva laina, joka tarkoittaa että käytössäsi on luottotili jonka puitteissa teet helposti ja nopeasti nostoja aina kun rahaa tarvitset. Palvelun taustalla on tunnettu Saldo Finance Oyj, joka on toiminut alalla jo pitkään palvellen satoja tuhansia kuluttajaluottoasiakkaita.

Palvelun tiedot

  • Lainat: 500 – 2000 euroa
  • Laina-aika: 3 – 30 kuukautta
  • Maksetaan: välittömästi
  • Ikäraja: 18 vuotta

Kokemuksia

Saldolimiitti on laatinut toimivan konseptin joustavan lainaamisen ympärille, jossa saat itse päättä lainasumman ja takaisinmaksuajan. Laina on erittäin joustava ja sopii lähes kaikkiin rahoitustarpeisiin. Pyydä maksuton lainatarjous!

Yleiskokemus:
5/5

Kenelle laina myönnetään?

Laina voidaan myöntää täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet luottotietojansa huolellisesti. Hakijalla ei siis saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakemiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, liitteitä ei tarvita ellei niitä kysytä.

Miksi Saldolimiitti?

Jos haluat joustavaa lainaa ei tätä vaihtoehtoa kannata sulkea pois. Saldolimiitti tarjoaa nuorille joustavaa lainaa pitkällä maksuajalla, eikä hakijalla tarvitse olla vakuuksia tai takaajia. Lisäksi lainan hakeminen tapahtuu täysin verkossa ilman liitteitä noin 5 minuutissa. Luottopäätös annetaan heti ja rahat maksetaan tilille viipymättä positiivisen luottoptääöksen jälkeen.

Miten laina maksetaan takaisin?

Sinä saat päättä itse maksuaikataulustasi. Maksatko lainan takaisin kerralla vai erissä? Laina-aika joustaa sinun taloudellisen tilanteesi mukaan. Hae joustavaa limiittiä heti käyttöösi!

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Yritys:
Saldo Finance Oyj
Lemminkäisenkatu 46, 20520 TURKU

Asiakaspalvelu avoinna:
Ma – Su: 24h vuorokaudessa
Puhelin: 010 219 5500
Sähköposti: asiakaspalvelu@limiitti.fi

Limiitti logo

Hae lainaa heti joustavin ehdoin 500 – 2000 €

Ⓒ Pikalainanetistä.fi 2019 – Hae pikalainaa netistä Käyttöehdot