Credit24

Ferratum logo
Kokemuksia:
5/5

Lainaa 10 – 2000 €

Ferratum perustiedot

Ferratum on yksi Suomen suurimmista rahoitusyhtiöistä. Palvelu toimii tänäpäivänä jo useassa eri maassa ja on palvellut jopa miljoonia asiakkaita heidän arjen tarpeissaan. Ferratum on joustotili, joka antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan. Uudet asiakkaat saavat mahdollisuuden ilmaiseen ensilainaan ensimmäisen kuukauden ajan. Luottotililtä on helppo nostaa rahaa käyttöön aina tarvittaessa, rahansiirrot tapahtuvat heti. Joten laina on käytössäsi aina kun sitä tarvitset.

Palvelun tiedot

  • Lainat: 10 – 2000 euroa
  • Laina-aika: 3 – 54 kuukautta
  • Maksetaan: välittömästi
  • Ikäraja: 21 vuotta

Kokemuksia

Palvelu on luotettava ja vakavarainen. Luotossa ei ole lainkaan piilokuluja, avauspakkio, tilinhoitokulut ja nostokulut ovat 0 euroa. Henkilökohtainen hinnoittelu jokaiselle lainanhakijalle mahdollistaa joustavan takaisinmaksun ja edulliset lainakustannukset. Minimi kuukausilyhennys on vain 4% avoimesta lainasaldosta!

Yleiskokemus:
5/5

Kenelle laina myönnetään?

Lainaa voit saada jos olet vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen, joka on hoitanut luottotietona huolellisesti. Voit hakea Ferratumin lainaa koska tahansa, saat luottopäätöksen heti ja laina maksetaan tilillesi heti.

Mitä jos avaan luottotilin, mutta en nosta lainaa?

Jos et nosta lainaa lainkaan käyttöösi et myöskään maksa mitään. Lainakustannukset muodostuvat vain käyttöön nostamastasi summasta. Lainan minimi-lyhennys on yksi pienemmistä mitä markkinoilta löytyy.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainan takaisinmaksuaika on joustava joten voit lyhentää lainaa ihan omassa tahdissasi minimilyhennyksen mukaan. Laina-aika voi olla 3 – 54 kuukautta. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin sitä edullisemmaksi sen kustannukset tulevat, joten ei kannata aikailla jos summat ovat pieniä.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Yritys:
Ferratum Finland Oy
Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki

Asiakaspalvelu avoinna:
Ma – Pe: 8:00 – 20:00
La – Su: 9:00 – 17:00
Puhelin: 0800 166 308
Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Ferratum logo

Lainaa ilman kuluja 2000 € 30 vuorokautta!

Ⓒ Pikalainanetistä.fi 2019 – Hae pikalainaa netistä Käyttöehdot