Ferratum

Ferratum logo
Kokemuksia:
5/5

Avoinna Nyt

  • Hae lainaa jopa 30 000 €
  • Lainan takaisinmaksuaika jopa 10 vuotta, minimissään 12 kuukautta.
  • Lainan nimelliskorko on maksimissaan 9,95%, mutta todellinen vuosikorko voi olla jopa 16,2%.
  • Palvelun käytön vähimmäisikäraja on 23 vuotta.

Yhteystiedot:
Ferratum Finland Oy
Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki

Asiakaspalvelu avoinna:
Ma – Pe: 8:00 – 20:00
La – Su: 9:00 – 17:00
Puhelin: 0800 166 308
Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Ferratum joustoluotto

Ferratum laina on kuin joustava laina, saat itse päättää lainasi takaisinmaksuajan 1 – 10 vuoden välillä. Koska laina on uskomattoman joustava, tarkistetaan asiakkaiden taustat hyvin tarkasti ennen puoltavaa lainapäätöstä. Lainassa kustannukset jakautuvat siten, että lainalla on kiinteä nimelliskorko, joka pysyy muuttumattomana koko laina-ajan, lisäkustannuksia korkoon tuovat kuitenkin muut lainaan liittyvät hoitokulut.

Voit ise halutessasi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä mikäli haluat maksaa lainaasi takaisin nopeammin. Ferratum tekee myös yhteistyötä useiden lainanvälittäjien kanssa, joten näihin lainoihin on mahdollista päästä käsiksi myös välittäjien kautta. Yrityksen voi löytää myös lainatuotteen aikaisemmalla nimellä Ferratum Joustava.

Ferratum Money

Ferratum toimi aikaisemmin Suomessa, suomalaisella yhtiöllä, mutta myöhemmin siirsi koko lainatoimintansa Maltalle operoitavaksi. Ferratum ei kuitenkaan toimi pelkästään Suomessa vaan koko Euroopassa yli 23 maassa. Siksi myös Suomessa saatetaan törmätän Ferratum Money nimeen, jolla yritys operoi esimerkiksi Keski-Euroopassa.

Tällä hetkellä yrityksellä on kansainvälisiä asiakkaita yli 2 miljoonaa, jotka ovat kertyneet 15 toimintavuoden aikana.

Ferratum ei tarjoa pelkästään pikalainoja

Aikaisempina vuosina Ferratum tunnetiin vahvasti pikalainoja tarjoavana yhtiönä, mutta toimintavuosien jatkuessa ja liiketoiminnan kehittyessä he ovat lanseeranneet uusia lainatuotteita palvellakseen asiakkaitaan mahdollisimman tehokkaasti.

Hyvä esimerkki tästä on lainan muuttuminen myös Suomessa 2000 – 4000 euron luottolimiitistä, jopa 30 000 euron lainaan tai mahdollisuuteen hakea yhdistelylainaa aikaisemmille veloille ja lyhennyksille.

Ferratum pikavippi ei ole huijausta

Ne ketkä eivät tiedä Ferratumin taustoista, saattavat törmätä kysymyksiin joissa yritystä epäillään huijaukseksi. Kyseessä oli vuosia toiminut kampanja uusille asiakkaille, jossa he saattoivat saada jopa 2000 euroa lainaa täysin ilman korkoa ja kulua, mikäli laina maksettiin takaisin 60 vuorokauden kuluessa.

Tämä herätti epäilyksiä monien lainanhakijoiden kesken, koska he eivät ymmärtäneet miten se voi olla mahdollista. Korottomien lainatarjousten tarkoituksena oli saada asiakas tutustumaan palveluun, jonka jälkeen palvelun käyttäminen oli helpompaa.

Ⓒ Pikalainanetistä.fi 2021 – Hae pikalainaa netistä Käyttöehdot